Donderdag 21 maart 2019
Twentesport

Heuvelrugderby De Zweef-Rohda ontbeert doelpunten

Geplaatst op 12 april 2018 door   ·   Geen reacties

NIJVERDAL – De heuvelrugderby De Zweef-Rohda Raalte kreeg vanavond in de eerste klasse geen winnaar en geen treffers; het bleef op het sportpark Gagelman in Nijverdal dubbelblank.

De Zweef heeft punten nodig om zich in de eerste klasse veilig te spelen, maar creërde weinig. Rohda kon op zijn beurt de titelaspiraties in Nijverdal niet waarmaken. Bij de Nijverdallers ontbraken veel spelers door schorsingen en blessures, maar degenen die wel speelden, deden dat onbevangen. Sven Dikkers, Nick Snellink en Dennis van der Lely kregen mogelijkheden om een treffer te produceerden, maar faalden i de afwerking.

Ook de gasten uit Raalte kregen in deze inhaalwedstrijd hun mogelijkheden, maar verzaakten al even zeer in de afronding, zodat het doelpunloze gelijkspel uiteindelijk de verhoudingen binnen de lijnen goed weergaf.

De Zweef moet komende zondag in en tegen Winterswijk voetballen en het wordt tijd dat de ploeg van Anton Wennemers drie punten meeneemt naar Nijverdal om de gevarenzone (nacompetitie voor lijfsbehoud in de eerste klasse van het zondagvoetbal) te ontlopen.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief