Vrijdag 26 april 2024

HSC’21 – FC Lienden 0-2 (0-0) – Analyse door Edwin Hilgerink

Geplaatst op 4 mei 2015 door   ·   Geen reacties

burak basut hsc‘De eerste helft was heel leuk, de tweede helft echt een stuk minder. HSC’21 begon sterk aan de wedstrijd en was, ondanks het vuurwerk vooraf van de tegenstander, de bovenliggende partij. Ik heb ze dit seizoen een aantal keer in actie gezien en zo goed als vandaag had ik ze nog niet gezien. Toch stond het halverwege nog 0-0. Dan denk je, zullen ze dit niveau na rust vast kunnen houden. Dat gebeurde niet, FC Lienden kwam al snel op 0-1 en tien minuten daarna op 0-2. Beide doelpunten kwam voort uit reactievoetbal. HSC had de mogelijkheden om zelf te scoren, maar toen ze dat na lieten, sloeg FC Lienden toe. Heel jammer, want naar mijn mening had een punt tegen de koploper er zeker ingezeten.

HSC had zich veilig kunnen spelen, maar is nu afhankelijk van de laatste wedstrijd. Dat is een uitwedstrijd tegen Leonidas, een tegenstander waar, zo hoorde ik, HSC’21 het altijd erg moeilijk mee heeft. Dat het op dat duel tegen een al gedegradeerde tegenstander aan moet komen was niet nodig geweest, maar dan had er wel scherper gespeeld moeten worden in de voorhoede. De amusementswaarde komt bij mij, door de slchte tweed ehelft, niet hoger uit dan een zes. Als man van de wedstrijd kies ik voor Burak Basut (foto), die ik erg sterk vond spelen. Hem ken ik ook een ster toe.’

HSC’21 – FC Lienden 0-2 (0-0)