Maandag 22 oktober 2018
Twentesport

HSC’21 op eigen veld onderuit tegen Rosmalen

Geplaatst op 3 december 2017 door   ·   Geen reacties

Haaksbergen – HSC’21 heeft een mogelijkheid om aan te haken bij de middenmoot laten liggen. De thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen eindigde in een nipte nederlaag.

Voor rust was HSC’21 een stuk sterker dan de bezoekers uit Rosmalen. Het enige wat de Haaksbergenaren verzuimden was scoren. Kansen daartoe waren er zeker. Bas ter Hogt kreeg enkele goede mogelijkheden, maar slaagde er niet in om het net te vinden. Invaller Tom ter Hogt, die in het veld kwam voor de geblesseerde Postma, was ook dichtbij een treffer, maar vond de sterk keepende doelman van Rosmalen op zijn weg.

Na rust ging het spel meer gelijk op. Dat kwam vooral omdat HSC minder sterk voor de dag kwam dan voor rust. Het was Rosmalen dat wist te profiteren. Tien minuten voor tijd scoorde Jesse Dibbets namens de bezoekers. Een doelpunt dat eigenlijk uit het niets kwam, maar alle hoop op goede afloop bij HSC deed verdwijnen. Het bleef bij de ene treffer, waardoor HSC’21 aan de verkeerde kant van de score eindigde.

HSC’21 – OJC Rosmalen 0-1 (0-0)
Score: 79. Dibbets 0-1
HSC’21: Brammer, Grondman, Veldhuis, Caglar Uguz, Ottink (74, Visschedijk), Postma (21. T. ter Hogt), Nieuwboer, B. ter Hogt, Screever, Engberink, Veensma.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief