HSC’21 pakt zege op Be Quick 1887 in laatste kwartier

Geplaatst op 9 april 2017 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – HSC’21 heeft tegen Be Quick 1887 laten zien over veel veerkrachte te beschikken. De Haaksbergenaren kwamen twee keer terug van een achterstand en wonnen dankzij een sterke slotfase uiteindelijk met 5-2.

Be Quick kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, door een doelpunt van Djababoe. Nog voor rust wist de ploeg van Eddy Boerhof de stand gelijk te trekken door een doelpunt van Stef Ottink. Na rust kwamen de bezoekers wederom snel op voorsprong. Careman scoorde de 1-2 en zorgde er voor dat HSC opnieuw in de achtervolging moest.

Het duurde lang voordat de Haaksbergenaren op gelijke hoogte kwamen. Een kwartier voor tijd zorgde Bas Postma voor de 2-2. Postma bracht zijn ploeg vervolgens ook op voorsprong. Via Bas ter Hogt en Cenk Uguz liep HSC’21 uiteindelijk uit naar een 5-2 overwinning. Daarmee toonden de Haaksbergenaren over veel veerkrachte te beschikken,

HSC’21 – Be Quick 1887 5-2 (1-1)
Scoreverloop: 7. Djababoe 0-1, 40. Ottink 1-1, 52. Careman 1-2, 73. Postma 2-2, 79. Postma 3-2, 86. B. ter Hogt 4-2, 93. C. Uguz 5-2
Opstelling HSC’21: Brammer, Veensma (60. Brummelhuis), Grondman, Ottink, Hartgerink, Garritsen, C. Uguz, Screever, Nieuwboer (76. Veldhuis), B. ter Hogt, Postma (85. Exterkate)