HSC’21 verliest met 2-1 nipt van UNA

Geplaatst op 18 januari 2015 door   ·   Geen reacties

2014-2014 HSC '21 fotosessie Eddy Boerhof (5)VELDHOVEN – Topklasser HSC’21heeft zondagmiddag verloren op bezoek bij UNA. De selectie van Eddy Boerhof ging nipt met 2-1 onderuit. Mart Schutten zette de Haaksbergenaren nog wel op voorsprong, maar Brian Boogers en Rob van Boekel kantelden de wedstrijd in het voordeel van de Brabanders.

Na een kwartier spelen zette Mart Schutten HSC’21 op voorsprong. Hij scoorde met een mooie bal over de doelman van UNA. Door defensief geklungel van HSC’21, trok Brian Boogers, die vanaf volgend seizoen voor Achilles’29 uitkomt, de stand twintig minuten later weer gelijk. Vlak na rust maakte Rob van Boekel de 2-1 voor UNA en daar kwam geen verandering meer in. Door de nederlaag zakt HSC’21 naar een tiende plek in de topklasse.

UNA – HSC’21 2-1 (1-1)