HSC’21 wint thuis en Quick’20 pakt belangrijk punt

Geplaatst op 11 maart 2018 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – Met veerkracht won HSC’21 vanmiddag in Haaksbergen van Quick’1889 en klimt weer op de ranglijst van de derde divisie. Het gelijkspel van 1-1 dat Quick’20 vanmiddag in de derde divisie afdwong tegen lijstaanvoerder tegen UNA was niet alleen verrassend, want ook verdiend.

De wedstrijd op Groot Scholtenhagen leek opnieuw door een horrorscenarist te zijn geschreven. Vijf minuten voor tijd leek er bij de derde treffer van HSC’21 niks meer aan de hand, maar twee minuten later scoorde Rob Talens de aansluitingstreffer namens de gasten. En toen werd het toch nog billenknijpen in Haaksbergen. Quick 1889 leek in blessuretijd de gelijkmaker te scoren, maar de paal bracht redding.

Beide treffers in de wedstrid van UNA tegen Quick vielen in het laatste kwartier. Nadat het bal dik tien minuten voor tijd door de Veldhovenaren was geopend kwam de ploeg van trainer Michel Steggink vijf minuten voor tijd via Jeroen Visscher langszij. Op basis van inzet en strijdlust verdienden de Oldenzalers het zwaar bevochten punt absoluut.