Woensdag 17 juli 2019
Twentesport

Leenders hoopt met Quick’20 op punten tegen UNA

Geplaatst op 8 september 2018 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – De eerste twee wedstrijden van het seizoen brachten voor Quick’20 geen succes. Tegen het hoog geklasseerde UNA hopen de Oldenzalers tot een beter resultaat te komen.

Vorige seizoen begon Quick’20 slecht, waardoor het tot op het laatst moest strijden voor handhaving. Jelle Leenders verwacht dat die situatie zich niet zal herhalen. “Het is zaak het beter op te pakken dan de afgelopen twee wedstrijden. We zullen er volle bak voor gaan en opnieuw proberen tot een goed resultaat te komen,”  is de middenvelder van Quick’20 duidelijk. Op basis van vorig seizoen ziet Leenders wel mogelijkheden. “UNA doet het natuurlijk goed, maar waar wij het vorig jaar bij hun lastig hadden, ging het in Oldenzaal gelijk op. We zullen rustig moeten blijven en van onszelf uitgaan. Dan  zullen er zeker mogelijkheden zijn voor ons om tot een goed resultaat te komen.”

Hoewel de eerste twee wedstrijden verloren gingen, ziet Leenders nog voldoende mogelijkheden voor Quick’20. “We zijn net begonnen. Het is bij ons zeker niet zo dat we na twee verliespartijen in paniek raken. Wanneer je de selectie bekijkt, ben ik er van overtuigd dat wij dit seizoen nog veel kunnen bereiken.”

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief