Vrijdag 26 april 2024

Overtuigend HSC’21 pakt drie belangrijke punten tegen ADO’20

Geplaatst op 26 oktober 2014 door   ·   2 Reacties

raterinkHAAKSBERGEN – Topklasser HSC’21 heeft zondagmiddag een eenvoudige overwinning geboekt op ADO’20.  De kansloze Heemskerkers werden met 5-1 opzij gezet door de mannen van Eddy Boerhof. Spits Remy Raterink (foto) maakte een hattrick voor HSC’21 dat door de winst stijgt naar een elfde plek

HSC’21 begon furieus aan het duel. Binnen tien minuten had het al op 3-0 kunnen staan. Alleen Remy Raterink wist zijn kans echter in een doelpunt om te zetten. Hij schoot met links knap binnen.  HSC’21 bleef doordrukken en kreeg kansen op meer. Na twintig minuten verdubbelde Mart Schutten de score door een combinatie met Stef Ottink af te ronden. Enkele minuten later liep HSC’21 echter tegen het euvel aan wat de ploeg dit seizoen te vaak overkomt. ADO’20 kreeg de eerste kans van de middag en maakte totaal uit het niets de aansluitingstreffer via Clive Keus.

Na rust kon HSC’21 het duel snel beslissen. Centrale verdediger Burak Basut maakte in de kluts de 3-1.Deze treffer betekende de definitieve nekslag voor de gasten. Ze probeerden nog wel aan te zetten en kregen enkele kansjes, maar de wedstrijd was beslist. Remy Raterink bekroonde zijn sterke optreden door de score op te voeren naar 4-1 en 5-1, waarmee hij zijn hattrick completeerde. In de slotfase kreeg ADO’20-spits Clive Keus nog een rode kaart, na een frustratietrap op Kelvin Veensma. Aan de score veranderde niets meer. Een verdiende en belangrijke overwinning voor de Haaksbergenaren.

HSC’21 – ADO’20 5-1 (2-1)
6. Raterink 1-0, 22. Schutten 2-0, 27. Keus 2-1, 48. Basut 3-1, 76. Raterink 4-1, 82. Raterink 5-1.

Scheidsrechter: D’Onorio
Geel: Felixdaal (ADO’20)
Rood: Keus (ADO’20/87min.)
Toeschouwers: 350

HSC’21: Brammer, Van Dijk, Veensma, Basut, Verschoor, Goorman, Schutten (85. Rupert), Nieuwboer (71. Soumaoro), Ottink, Raterink, Ter Hogt (63. Bouwmeister).