Vrijdag 26 april 2024

Puntje voor Sparta Enschede, Vroomshoop ruim onderuit

Geplaatst op 28 februari 2015 door   ·   Geen reacties

daan akkermanKAMPEN/ZWOLLE – Sparta Enschede heeft zaterdagmiddag een punt gepakt bij Go Ahead Kampen. De Enschedeërs leken de volle buit te pakken, maar een minuut voor tijd maakte de thuisploeg gelijk. Vroomshoopse Boys verloor ruim bij Berkum. De nummer drie van de ranglijst won met 4-0 van de ploeg van Bas Bijen.

Sparta Enschede zal mee een slecht gevoel de bus zijn ingestapt na de wedstrijd. Bij winst had de hekkensluiter de aansluiting met andere degradatiekandidaten kunnen pakken, nu blijft de ploeg op drie punten achterstand van FC Zutphen. Lang leek de ploeg 1-2 te winnen door treffers Daan Akkerman (foto) (twee maal), een minuut voor tijd maakte Go Ahead echter gelijk.

Go Ahead Kampen – Sparta Enschede 2-2 (1-1)
Scoreverloop:
21. Akkerman 0-1, GA Kampen 1-1, Akkerman 1-2, 89. GA Kampen 2-2.

Vroomshoopse Boys kon zaterdagmiddag niet verrassen op bezoek bij Berkum. Eerder dit seizoen won Berkum nipt in Vroomshoop, maar nu nam de ploeg met 4-0 ruim afstand van Vroomshoop. Bij de rust stond het 1-0, maar in het tweede bedrijf liep de thuisploeg verder uit. Thomas Smedema miste nog een strafschop namens de gasten. Vroomshoopse Boys staat met 22 punten op een zesde plek.

Berkum – Vroomshoopse Boys 4-0 (1-0)
Potkamp 1-0, M. van der Meulen 2-0, Potkamp 3-0, D. Muis 4-0.