Zaterdag 27 april 2024

Quick’20 wint en houdt zicht op handhaving derde divsie

Geplaatst op 3 juni 2018 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Een laat doelpunt van Jeroen Visscher zorgde ervoor dat handhaving nog altijd mogelijk is voor Quick’20. Door Hollandia met 2-1 te verslaan werd de finale van de nacompetie bereikt.

Net als in Hoorn was het Ryan Snelsers die Quick op voorsprong bracht. De 1-0 marge was niet voldoende om het duel te beslissen. Hollandia bleef hoop houden en aandringen.

Na rust leverde dat de gelijkmaker op. Na de 1-1 in Hoorn lag daarmee alles plotseling weer open. Jeroen Visscher scoorde tien minuten voor tijd de 2-1 voor Quick, waarmee hij zijn ploeg richting finale loodste. Hollandia probeerde het nog wel maar het bleef bij 2-1

Quick moet in de finale van de nacompetitie afrekenen met hoofdklasser Halsteren. Die ploeg won zondag het tweeluik met Achilles 1894.

Quick’20 – Hollandia 2-1 (1-0).
Score: Snelders 1-0, Pronk 1-1, Visscher 2-1.

Basiself Quick’20: Van Berkel, Bokkerink, Snelders, Leenders, Somi, Kamp, Stolker, Schepers, Pinna, Kemna, Visscher.