Quick’20 beleeft makkelijke middag bij provinciegenoot

Geplaatst op 31 januari 2016 door   ·   Geen reacties

2015-11-08 Quick'20 - Rigtersbleek - 4-0 - hoa (160)ZWOLLE – Quick’20 heeft in de Hoofdklasse C een ruime overwinning behaald bij Dieze West. Op bezoek in Zwolle werd het 4-1 voor de ploeg van Rene Nijhuis. Reuven Niemeijer, Alessio Pinna, Tim Zwienenberg en Danny Oude Lashof zorgden voor de Oldenzaalse productie.

Eerder dit seizoen gingen MSC, Silvolde en Rohda Raalte (met 5-1 zelfs) al onderuit op bezoek bij de ploeg van onder meer voormalig PEC Zwolle-speler Dominggus Lim-Duan, dat achtste staat, en dus was Quick’20 gewaarschuwd. Toch leek de wedstrijd na twintig minuten al gespeeld: Reuven Niemeijer (foto) zette zijn ploeg na een klein kwartier al op voorsprong en niet veel later verdubbelde clubtopscorer Alessio Pinna de marge.

De thuisploeg mocht in de tweede helft op zoek naar de aansluiting, maar na nog geen tien minuten spelen in de tweede helft zorgde linkeraanvaller Tim Zwieneberg voor de 0-3. Daarna was de wedstrijd gespeeld en zorgden invaller Danny Oude Lashof (0-4) en Jouad Akloud (1-4) in de laatste tien minuten voor het slotakkoord.

Koploper Be Quick 1887 won het thuisduel met RKHVV met ruime cijfers (5-0) en de wedstrijd van nummer twee Juliana’31 werd afgelast, waardoor Quick derde blijft op de ranglijst.

Dieze West – Quick’20 1-4 (0-2)
Scoreverloop: 14. Niemeijer 1-0, 19. Pinna 2-0, 53. Zwienenberg 0-3, 80. Oude Lashof 0-4, 89. Akloud 1-4