Zaterdag 27 april 2024

Quick’20 maakt achterstand goed en speelt gelijk tegen Rohda

Geplaatst op 14 december 2014 door   ·   Geen reacties

2014-12-14 Quick'20 - Roda Raalte - Hoa - CF4A0651 KamphuisOLDENZAAL – De Overijsselse derby tussen Quick’20 en Rohda Raalte is geëindigd in een gelijkspel. De bezoekers uit Raalte gingen met een 3-1 voorsprong de rust in, maar door treffers van Jeroen Visscher en Jacco Swier eindigde het aantrekkelijke duel in 3-3. Quick gaat als nummer zeven van de ranglijst de winterstop in met 19 punten uit 13 wedstrijden.

De ploeg van René Nijhuis kende een droomstart op het eigen sportpark Vondersweijde. Al na één minuut strafte de jonge rechtsbuiten Frank Eulderink geklungel in de defensie van de Raaltenaren af en stond Quick op een 1-0 voorsprong. Ruim tien minuten later keek de thuisploeg echter al tegen een achterstand aan. Eerst was het Dirk Jan Klijn Velderman die de gelijkmaker liet aantekenen en drie minuten later benutte Deniz Sahbaz een strafschop. Nadat Jeroen Visscher de mogelijkheid op de 2-2 liet liggen, was het na twintig minuten weer raak voor Rohda. Lars Kamperman Leferink schoot de 1-3 achter Quick-doelman Gijs Krukkert en bepaalde daarmee ook de ruststand.

Ook in de tweede helft kwamen de Oldenzalers goed uit de startblokken. Vijf minuten waren er gespeeld toen Visscher zijn vizier ditmaal wel op scherp had en de aansluitingstreffer voor zijn rekening nam: 2-3. De zwarthemden gingen vervolgens op zoek naar de gelijkmaker en twintig minuten voor tijd completeerde verdediger Jacco Swier de comeback, door met een van richting veranderd schot voor de 3-3 te zorgen. In het restant van het duel konden beide ploegen het net niet meer vinden, waardoor zowel Quick als Rohda een punt overhield aan de laatste wedstrijd voor de winterstop.

Quick’20 – Rohda Raalte 3-3 (1-3)
Scoreverloop: 1. Eulderink 1-0, 10. Klein Velderman 1-1, 13. Sahbaz (pen) 1-2, 20. Kamperman Leferink 1-3, 50. Visscher 2-3, 69. Swier 3-3.