Vrijdag 22 juni 2018
Twentesport

Quick’20 is op dreef, Pinna ziet in dubbel opzicht rood

Geplaatst op 17 april 2017 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Het was een goed weekend tijdens het dubbelprogramma met Pasen voor de Twentse clubs in de derde divisie. Want wist HSC’21 vier punten te vergaren (zie het verslag daarvan op deze site), Quick’20 pakte zelfs alle eieren in het mandje: zes uit twee. De ploeg van trainer René Nijhuis staat op de vierde plek in de rangschikking, maar wil meer en aast op de derde plek in het eindklassement.

Quick’20 won zaterdag met 3-2 van Dongen (dat nu met slechts één punt meer vierde staat) en vandaag van Magreb’90 met 4-2.

In beide wedstrijden was Alessio Pinna de grote man in een sterk collectief, door zijn doelpunten alleen al, maar ook door zijn ingevingen en uitvoeringen was hij de chef, Meneer Paas, ook al zag hij vanmiddag rood.

Duurste naam

Quick’20 kwam tegen de Utrechtse formatie op achterstand door een benutte penalty van Magreb’90. Rens van Benthem maakte gelijk en Pinna zette Quick’20 op voorsprong. Jasper-Ewout van Breemen-Schneider, de man met de duurste naam van misschien wel het hele Nederlandse voetbalwereldje scoorde nummer drie. Op een kwartier van het einde werd het nog 3-2, maar verdere schade bleef Quick bespaard en de ploeg maakte zelf aan alle onzekerheid een einde door de 4-2 te laten aantekenen.

Hattrick (jawel)

Het werd zaterdag wel 3-2 tegen Dongen, zij het zwaar bevochten, want Dongen was minimaal gelijkwaardig en had een paar keer pech met ballen op de paal. Quick won met 3-2 dankzij een hattrick van Pinna, want alleen een kniesoor zal erop wijzen dat één treffer in de eerste en twee in de tweede helft geen pure hattrick mag heten. Niemand bij Quick erom maalde, Pinno zelf liep rood aan van genoegen en opwinding. Hij was de man. Dat hij twee dagen later wéér zou scoren en rood zou zijn, maar dan ander, kon hij toen nog niet weten.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief