Quick’20 speelt met negen man gelijk tegen Germania

Geplaatst op 22 februari 2015 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Quick’20 heeft zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Germania niet in winst om weten te zetten. Op sportpark Vondersweijde werd het 2-2. Quick eindigde de wedstrijd door twee rode kaarten met negen man.

Na vijf minuten spelen kwam de ploeg van René Nijhuis op 1-0 en die treffer kwam van de voet van jongeling Reuven Niemeijer. Twintig minuten later haalde doelman Gijs Krukkert echter de doorgebroken Wesley Deenen neer, waarna Krukkert met rood kon inrukken en Derek De Bruijn de toegekende vrije bal benutte. Verdediger Ryan Snelders bracht de thuisploeg vlak voor rust op voorsprong, maar na ruim een uur spelen trok Dave Kleijnen de stand gelijk. Kort voor tijd moest ook Stan Zwienenberg vertrekken na een rode kaart.

RKHVV – Alcides eindigde in een 1-1 gelijkspel, koploper SWZ Sneek won met 1-0 van naaste belager MSC en Juliana’31 – Rohda Raalte werd afgelast. Quick zakt door het gelijkspel een plaatsje en staat nu zevende.