Quick’20 thuis onderuit tegen Haagse naamgenoot

Geplaatst op 3 september 2017 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Quick’20 heeft de thuiswedstrijd tegen HVCV Quick verloren. De Oldenzalers speelden een matige wedstrijd en gingen met 1-3 onderuit tegen de ploeg uit Den Haag.

Quick’20 keek al na twaalf minuten tegen een achterstand aan. Mimisoglu wist goed te profiteren van de ruimte die d ploeg van Vondersweijde gaf. Kort voor rust verdubbelde Bouyaouzan de score na een situatie waarbij de achterste linie opnieuw niet vrijuit ging.

Na rust probeerde Quick’20 zich te herpakken. Dat leek ook te lukken, toen de ploeg een strafschop kreeg. De 1-2 van Ryan Snelders leek de opmaat voor meer, maar een nieuwe tegentreffer van Boyaouzan voorkwam dat het alsnog spannend werd. Hierdoor liepen de Oldenzalers een verdiende nederlaag op.

Quick’20 – HVCV Quick 1-3 (0-2)
Score: 12. Memisoglu 0-1, 44. Bouyaouzan 0-2, 68. Snelders 1-2 (pen.), 72. Bouyaouzan 1-3
Quick’20: Van Berkel, Sen, Snelders, Bökkerink, Somi, Kamp, Schepers, Visscher, Pinna, Degenaar, Korkis.