Quick’20 verliest aansluiting met top na thuisnederlaag

Geplaatst op 12 oktober 2014 door   ·   Geen reacties

René Nijhuis Quick'20 - FC Oss_3729OLDENZAAL – Quick’20 heeft zondagmiddag de punten niet in eigen huis weten te houden tegen SWZ Boso Sneek. De ploeg van trainer René Nijhuis kwam nog wel op een 1-0 voorsprong door Reuven Niemeijer, maar door twee goals van Age Hains Boersma gingen de Friezen er met de winst vandoor.

De thuisploeg begon goed aan het duel en kwam na ruim twintig minuten via de jonge middenvelder Reuven Niemeijer op voorsprong. Quick bleef vervolgens het heft in handen houden, maar moest vijf minuten voor de rust toch de gelijkmaker slikken. Voormalig Heerenveen-speler Age Hains Boersma kopte de 1-1 tegen de touwen. De tweede helft kon het beiden kanten op, maar een kwartier voor tijd was daar wederom Boersma die zijn hoofd tegen de bal kreeg en zo de 1-2 liet aantekenen. De Oldenzalers kregen vervolgens nog wel kansen op de gelijkmaker, maar gescoord werd er niet meer.

Door de thuisnederlaag staat Quick op de zesde plek met acht punten en verliest het de aansluiting met de top.

Quick’20 – SWZ Sneek 1-2 (1-1)
Scoreverloop: 24. Niemeijer 1-0, 39. Boersma 1-1, 78. Boersma 1-2