Quick’20 verliest opnieuw, nu van Blauw Geel

Geplaatst op 28 oktober 2018 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL -Quick’20 was er op gebrand tegen Blauw Geel een goed resultaat te halen. Dat lukte niet, de bezoekers stonden halverwege de eerste helft op 0-2. Quick scoorde na rust nog wel tegen maar kon de nederlaag niet voorkomen.

Quick’20 had de beste bedoelingen tegen Blauw Geel. De Oldenzalers gingen goed van start, maar het waren de bezoekers die al na zeven minuten de score openden via Rick Polman. Toen Polman halverwege de eerste helft opnieuw scoorde, was duidelijk een lastige middag zou krijgen.

De Oldenzalers zetten aan, zochten naar de aansluitingstreffers, maar wisten die pas een kwartier voor tijd te scoren. Het was Jip Kemna die de spanning terug bracht.  Voor Quick reden nog eens extra aan te zetten. Dat leverde wel enkele kansen, maar geen doelpunten op. Daarmee draaide de middag opnieuw uit op een teleurstelling.

Quick’20 – Blauw Geel’38 1-2 (0-2).
7. Polman 0-1, 24. Polman 0-2, 78. Kemna 1-2

Quick’20: Bakker, Sen, Heskamp, Leenders, Zwienenberg, Kamp, Visscher, Van Breemen-Schneider, Arslan, Degenaar (60. Kemna), Jansink.