Quick’20 verzuimt goede zaken te doen bij concurrent

Geplaatst op 29 maart 2015 door   ·   Geen reacties

quick'20HUISSEN – Quick’20 heeft het uitduel met concurrent RKHVV met 1-0 verloren. Tien minuten voor rust kwam de ploeg van trainer René Nijhuis op achterstand en die kwam het niet meer te boven op sportpark De Blauwenburcht. Door de nederlaag verzuimt Quick over RKHVV heen te gaan in de stand.

Quick begon beter aan het duel dan de thuisploeg, maar kwam niet verder dan enkele schoten uit de tweede lijn. Echte kansen waren er dan ook niet te noteren het eerste half uur, maar de eerste die RKHVV creëerde, was gelijk raak. Cem Köse bracht zijn ploeg tien minuten voor rust op voorsprong, waardoor de Oldenzalers tegen de verhouding in gingen pauzeren met een achterstand.

De tweede helft ging het gelijk op, maar ook na rust leverde dat nauwelijks mogelijkheden op voor beide elftallen, waardoor de ploeg uit Huissen uiteindelijk aan het langste eind zou trekken. Bij winst had Quick RKHVV kunnen passeren op de ranglijst, maar nu is het gat tussen de nummer vijf en zes van de ranglijst vier punten geworden.

RKHVV – Quick’20 (1-0)
Scoreverloop: 37. Köse 1-0