Vrijdag 26 april 2024

Quick’20 al voor carnaval door verlies terug op aarde

Geplaatst op 28 februari 2019 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – In een vanwege het carnaval naar voren gehaalde duel op eigen veld tegen Oss’20 keerde Quick’20 in de derde divisie terug op aarde. Het werd op sportpark Vondersweijde 0-3 voor de Brabanders.

De verrassende en spectaculaire winst afgelopen weekend in Haaksbergen op HSC’21 kreeg dus geen vervolg. De ploeg van trainer Michel Steggink kwam er niet aan te pas en blijft in degradatienood verkeren.

Bij rust stond Oss’20 al op voorsprong door een doelpunt van Tony de Groot en die voorsprong werd na de thee twee keer vergroot. Dik vijf minuten na de pauze was het Rob van Sonsbeek de 0-2 liet noteren en tien minuten later was het gespeeld toen Tony de Groot een strafschop benutte. Het was aanleiding voor dolle vreugde bij de ploeg uit Oss, die zelfs nog kans heeft op de titel.

De gasten lieten vanavond zien waarom ze in de derde divisie een hoogvlieger zijn, en dat terwijl ze aan hun eerste seizoen op dit niveau bezig zijn. Ondertussen zullen ze Oldenzaal in het carnavalsweekend toch even kijken wat HBS, met één punt minder dan Quick’20 drager van de rode lantaarn, ervan bakt.