Quick’20 wint ondanks drie tegentreffers van Westlandia

Geplaatst op 25 november 2018 door   ·   Geen reacties

NAALDWIJK – Quick’20 kreeg drie tegentreffers op bezoek bij Westlandia. De Oldenzalers kwamen daardoor twee keer op achterstand, maar wisten desondanks het duel met een overwinning af te sluiten. Melvin Degenaar scoorde drie keer en zorgde er, samen met een eigen doelpunt van Westlandia voor dat Quick’20 cruciale punten kan bijschrijven.

Het duel met Westlandia werd vooraf betitelt als een zes punten wedstrijd. Beide ploegen bivakeren onderin de Derde Divisie en hebben dringend punten nodig. Dat besef leek meer aanwezig bij Westlandia, dan bij de Oldenzalers, want na acht minuetn stond het 2-0. Can Memisoglu en Adnan Bajic zorgden ervoor dat de wedstrijd die nauwelijks was begonnen al beslist leek. Vervolgens was het Melvin Degenaar, die twee keer wist te scoren waardoor het na ruim een kwartier 2-2 stond en de wedstrijd weer volledig open lag.

Nog voor rust kwam Westlandia opnieuw op voorpsprong. Giovally Serbony zorgde ervor dat Quick’20 toch met een slecht gevoel richting de kleedkamer ging. Serbony kopte na rust de bal in eigen doel waardoor Quick opnieuw terug in de wedstrijd kwam. Degenaar bekroonde een kwartier voor tijd zijn uitstekende wedstrijd met een derde doelpunt. Die 3-4 bleek de winnende treffer.

Westlandia – Quick’20 3-3 (3-2)
Score: 1. Memisoglu 1-0, 8. Bajic 2-0, 14. Degenaar 2-1, 17. Degenaar 2-2, 42. Serbony 3-2, 62. Serbony 3-3 (e.d.), 76. Degenaar 3-4
Quick’20: Bakker, Van Houten, Leenders, Brummelhuis, Zwienenberg, Kamp, Kemna, Van Breemen-Schneider, Eulderink, Degenaar, Arslan.