Overtuigende zege voor SVZW

Geplaatst op 28 februari 2015 door   ·   Geen reacties

ter-heide-522x391WIERDEN – SVZW heeft tegen Staphorst een eenvoudige overwinning behaald. Voor rust bleef het bij een doelpunt. Na rust werd alsnog ruim afstand genomen en liepen de Wierdenaren uit naar een ruime 5-1 overwinning.

In de eerste helft had SVZW de overhand, maar slaagde het er niet in dat in cijfers uit te drukken. Slechts een keer werd er gescoord. Na twintig minuten was het spits Ruud ter Heide (foto) die de score opende.

Na rust kwamen de doelpunten er alsnog. Eerst was met Michael Wensing die de Wierdense voorsprong verdubbelde. Vervolgens was het de beurt aan invallers Tom Prümers en Janick Morsink. Na de 4-0 van Morsink scoorde Staphorst tegen, waarna Morsink met zijn tweede treffer van de middag de eindstand op 5-1 bepaalde.

SVZW – Staphorst 5-1 (1-0)
Scoreverloop: 19. Ter Heide 1-0, 49. Wensing 2-0, 60. Prumers 3-0, 72. Morsink 4-0, 79. Pomstra 4-1, 84. Morsink 5-1.