Seizoen Excelsior’31 voorbij na bekernederlaag

Geplaatst op 27 mei 2015 door   ·   3 Reacties

2015-02-21 Excelsior'31 -Joran Pot - hoa  (45)RIJSSEN – Excelsior’31 is uitgeschakeld in het toernooi om de landelijke districtsbeker. De Rijssenaren gingen op eigen veld met 1-3 onderuit tegen Topklasser HSV Hoek. Door de nederlaag is het seizoen afgelopen voor Excelsior’31. Eerder al werd de ploeg uitgeschakeld in de nacompetitie. Na de 0-3 was het Joran Pot (foto) die nog tegen scoorde.

Excelsior keek al na vier minuten tegen een achterstand aan. Vanuit vrijstaande positie opende Kyle Doesburg de score. Verder liet de thuisploeg het lange tijd niet komen. Daardoor bleef de wedstrijd spannend. Na rust scoorde Clinckemaillie na een kwartier de 0-2. Tien minuten voor tijd besliste Huillaume Clinckemaillie met zijn tweede treffer het duel. Joran Pot scoorde nog wel tegen, maar die treffer kwam te laat om de spanning terug te brengen.

Door de nederlaag is Excelsior’31 uitgeschakeld in het bekertoernooi. Eerder al werden de Rijssenaren al uitgeschakeld in de nacompetitie met als inzet promotie naar de Topklasse. Daardoor komt er na het duel van vanavond een einde aan het seizoen van de Rijssenaren, die lange tijd in de race waren voor diverse prijzen, maar zich uiteindelijk tevreden moeten stellen met de gewonnen Districtsbeker regio oost.

Excelsior’31 – HSV Hoek 1-3 (0-1)
4. Doesburg 0-1, 60. Clinckemaillie 0-2, 80. Clinckemaillie 0-3, 82. Pot 1-3
Excelsior’31: Loohuis, Vosskuhler (75. Baysoy), Seppenwoolde (51. R. ten Hove), Isa, Sikkelbein (86. Sikkelbein), Pot, Hempenius, Vloedgraven, Draganovic, Ten Bolscher, Gerritsen.