Stevo, De Zweef en TVC’28 onderuit, Tubantia en Rigbtersbleek winnen

Geplaatst op 14 mei 2017 door   ·   Geen reacties

ALMELO – In de eerste klasse waren vorige week de beslissingen al gevallen. De uitslagen van dit weekend veranderden dus weinig meer in de stand. Rigtersbleek was Stevo, dat nacompetitie moet spelen, met 1-0 de baas. Rohda Raalte haalde uit tegen TVC’20; 5-0.  Tubantia won van De Zweef, 2-1.

Rigtersbleek – Stevo 1-0 (0-0)
Scoreverloop: Agelink 1-0 (pen.).

Het duel tussen de twee ploegen die al uitgespeeld danwel al veroordeeld waren tot de nacompetitie had weinig meer om het lijf. Beide teams vonden het eigenlijk allemaal wel best en speelden vrij plichtmatig de wedstrijd uit. Hte leek er dan ook lange tijd op dat het duel in 0-0 zou eindigen. Totdat Ingmar Reinerink tien minuten voor tijd een ongelukkige overtreding in de zestien beging en de scheidsrechter slechts één beslissing restte en dat was strafschop. Agelink schoot raak en bezorgde Rigtersbleek zo alsnog de zege.

Rohda Raalte – TVC’28  5-0 (1-0).
Scoreverloop: Coelho 1-0 en 2-0, Van Schooten 3-0 en 4-0, Van Heun 5-0.

TVC 1 begon goed ben creëerde genoeg mogelijkheden om de score te openen. Na twintig minuten spelen was het echter Rohda Raalte 1 dat op voorsprong kwam na een goed uitgespeelde aanval. In de eerste helft speelden beide ploegen goed en golfde het spel op en neer. Meer doelpunten bleven uit en er werd met een 1-0 stand gerust. In de 2e helft kwam Rohda Raalte  scherper uit de kleedkamer. Mede doordat TVC 1 het liet lopen werd het op eenvoudige wijze 2-0. door opnieuw Coelho. Waar TVC  één op één ging spelen benutte Rohda Raalte1 juist deze ruimte en kon het makkelijk uitlopen naar 3-0 door twee keer Lars van Schooten. Van Heun bepaalde de eindstand op 5-0

Tubantia – De Zweef 2-1 (2-0).
Scoreverloop:  1-0, Steggink 2-0, Ten Dam 2-1.

Tubantia nam een 2-0 voorsprong. Stegging zorgde  voor de 1-0. Ten Dam bracht de stand nog voor rust op 2-0. Daarmee leek er voor Tubantia weinig aan de hand. Na rust zette De Zweef aan en wisten de Nijverdallers terug in de wedstrijd te komen, door tegen te scoren. Even leek het er op alsof De Zweef door zou drukken, maar het bleef bij 2-1.