Wisselende resultaten in de eerste klasse

Geplaatst op 30 januari 2016 door   ·   Geen reacties

voetbalVRIEZENVEEN/ KAMPEN/NUNSPEET/BARNEVELD – Van Twentse ploegen in de eerste klasse zal er alleen bij Enter Vooruit sprake zijn van tevredenheid. De uitwedstrijd bij KHC eindigde in een 2-4 overwinning. Deto Twenterand speelde thuis met 2-2 gelijk tegen Go Ahead Kampen. Sparta Enschede, 6-1 bij Nunspeet en Vroomshoopse Boys, 4-2 bij SDV Barneveld leden forse nederlagen

DETO Twenterand – Go Ahead Kampen 2-2
Deto wist thuis met 2-2 gelijk te spelen tegen koploper Go Ahead Kampen. In de slotseconden hadden de Vriezenveners een goede kans op de 3-2. Tom Prumers opende de score, maar de bezoekers maakten snel gelijk. Toen de bezoekers op voorsprong kwamen leek Deto een lastige middag te krijgen. Klaas Nieuwenhuis zorgde voor de gelijkmaker.

KHC – Enter vooruit 2-4
Enter vooruit heeft de eerste overwinning van het seizoen weten te behalen. Op bezoek bij middenmoter KHC Kampen waren de doelpunten van 2x Wout Velten, 1x Frank Smit en 1x Henri Knol voldoende om eindelijk eens een wedstrijd te winnen.

Nunspeet – Sparta Enschede 6-1
De middag begon goed voor Sparta, nadat Lars Kikkert vroeg in het duel de score opende. In de 31e minuut maakte Nunspeet gelijk, in de 36e minuut stond het 4-1 en was het duel gespeeld. In minder dan vijf minuten gaf Sparta het duel volledig uit handen. Dat het na rust bij 6-1 bleef was een meevaller, want een nog hogere uitslag was zeker mogelijk geweest.

SDV Barneveld – Vroomshoopse Boys 4-2
Na de 1-0 van Barneveld maakte Thomas Smedema gelijk. Na rust bracht Ramon de Jong op fraaie wijze Vroomshoop op voorsprong. Na een strafschop stond het weer gelijk. Het laatste kwartier wist Barneveld nog twee keer te scoren en zo de overwinning te pakken.

VRIEZENVEEN/ KAMPEN/NUNSPEET/BARNEVELD – Van  Twentse ploegen in de eerste klasse zal er alleen bij Enter Vooruit sprake zijn van tevredenheid. De uitwedstrijd bij KHC eindigde in een 2-4 overwinning. Deto Twenterand speelde thuis met 2-2 gelijk tegen Go Ahead Kampen. Sparta Enschede, 6-1 bij Nunspeet en Vroomshoopse Boys, 4-2 bij SDV Barneveld leden forse nederlagen

Enter vooruit heeft de eerste overwinning  van het seizoen weten te behalen. Op bezoek bij middenmoter KHC Kampen waren de doelpunten van 2x Wout Velten, 1x Frank Smit en 1x Henri Knol voldoende om eindelijk eens een wedstrijd te winnen.