Debuut Van der Lely bij winnend Jong FC Twente

Geplaatst op 23 februari 2015 door   ·   Geen reacties
jan zoutmanEMMEN – Jong FC Twente heeft een verrassend eoverwinning geboekt tegen De Graafschap. Door de 3-1 overwinning hield de ploeg van trainer Jan Zoutman (Foto) de Doetinchemmers vrijwel zeker van de derde periode af.
Voor De Graafschap waren de belangen groot. De ploeg was volop in de race voor de derde periodetitel. Om kansrijk te blijven waren de Achterhoekers alleen gebaat bij een overwinning. Nadat de eerste helft gelijk op ging, was het Jong FC Twente, dat na rust de score opende. Met een hard afstandsschot opende RIo Miyaichi op fraaie wijze de score. Van Ewijk maakte een kwartier gelijk vanaf de strafschopstip gelijk. Voor De Graafschap het signaal op jacht te gaan naar de winnende treffer. Die kwam er niet. Door scherp te counteren bracht Kasper Kusk de Tukkers opnieuw op voorsprong. Daarna zorgde Jari Oosterwijk met zijn zesde doelpunt in vijf duels voor de definitieve beslissing.
Bij Jong FC Twente maakte Jeroen van der Lely, speler uit de A1 in de slotfase zijn debuut.