FC Twente vrouwen onderuit tegen ADO Den Haag

Geplaatst op 19 december 2014 door   ·   Geen reacties

HENGELO – FC Twente Vrouwen heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag met 2-1 verloren. Jill Roord zorgde voor de 1-0, maar in de slotfase scoorde Lineth Beerensteyn twee keer namens de bezoekers.

Voor rust had FC Twente een duidelijk veldoverwicht. Toch kwam de ploeg van trainer Arjan Veurink niet verder dan één doelpunt. Na een kwartier opende Jill Roord de score. Dt gebrek aan productiviteit brak de ploeg na rust op.

ADO Den Haag was de tweede helft de betere ploeg, maar slaagde er lange tijd niet in om op gelijke hoogte te komen. In de slotfase lukte dat alsnog. Eerst zorgde Lineth Beerensteyn voor de 1-1. In blessuretijd was het dezelfde Beerensteyn die er met de 1-2 voor zorgde dat alle drie de punten mee naar Den Haag gingen.

FC Twente – ADO Den Haag 1-2 (1-0)
FC Twente: Van Veenendaal, Roetgering, Kerkdijk, Wigger, Worm, Munsterman, Roord, Daniëls, Van de Sanden, Jansen, Napoli.