FC Twente vrouwen wint bij sc Heerenveen

Geplaatst op 6 november 2015 door   ·   Geen reacties

HEERENVEEN – FC Twente Vrouwen heeft de uitwedstrijd tegen  sc Heerenveen met 1-3 gewonnen.Jill Roord, Renate Jansen en Shanice van de Sanden scoorden namens FC Twente.

Al in de eerste minuut opende Jill Roord de score. Na een kwartier verdubbelde Renate Jansen de voorsprong. Kort na rust deed Heerenveen wat terug. Daardoor werd de wedstrijd, die al gespeeld leek, toch weer spannend. Vlak voor tijd zorgde Shanice van de Sanden met de 1-3 voor de definitieve beslissing.

sc Heerenveen – FC Twente 1-3 (0-2)
Scoreverloop: 1. Roord 0-1, 15. Jansen 0-2, 50. sc Heerenveen 1-2, 90. Van de Sanden 1-3
FC Twente: Adan, Roetgering, van der Gragt, Kerkdijk, Erman (60.  Remfurm), Heuver, Munsterman, Roord, van de Sanden, E. Jansen en R. Jansen