Zaterdag 27 april 2024

FC Twente wint oefenduel van Genk

Geplaatst op 7 januari 2016 door   ·   Geen reacties

FC Twente Hoekvlag - hoaSAN PEDRO DEL PINATAR – FC Twente heeft tijdens het trainingskamp in Spanje een oefenwedstrijd gespeeld. Het duel van twee keer een uur werd gewonnen met 3-2.

In het eerste uur kwam FC Twente op voorsprong door een benutte strafschop van Hakim Ziyech. Na tien minuten in het tweede deel bracht Brem Soumaoro de stand op 2-0. Nadat de Belgische formatie op 2-1 kwam, zorgde Tim Holscher vanaf elf meter voor de 3-1. In de slotfase van de wedstrijd maakte Genk de 3-2.

FC Twente – KRC Genk 3-2 (1-0)
Scoreverloop: 40. Ziyech 1-0, 70. Soumaoro 2-0, 80. Unal 2-1. 90. Hölscher 3-1, 105.  Gorius 3-2
FC Twente 1e helft: Marsman, Ter Avest, Tapia, Uvini, Schilder, Mokotjo, Gutierrez, Ziyech, Cabral, Olaitan, Ede.
FC Twente 2e helft: Drommel (Plattel), Van der Lely, Andersen, Bijen, Jensen, Van der Heyden, Soumaoro, Holscher, Schmidt, Da Cruz, Ede (Agyepong).