Gelijkspel voor Jong FC Twente

Geplaatst op 19 september 2014 door   ·   Geen reacties

VELSEN – Jong FC Twente heeft vrijdagavond met 1-1 gelijkgespeeld bij Telstar. De Tukkers kwamen na een half uur spelen op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Felitciano Zschusschen. Halverwege de tweede helft kwam de club uit Velsen op gelijke hoogte.

Voor rust was Jong FC Twente de betere ploeg. Dat leverde een aantal mogelijkheden en een doelpunt op. Na voorbereidend werk van Bilal Ould-Chikh kon Felitciano Zschusschen de score openen.

Na rust kreeg FC Twente een aantal mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen. Toen het tweede doelpunt uitbleef, kreeg Telstar de overhand. Filip Bednarek wist een aantal keren goed redding te brengen, maar werd uiteindelijk toch verslagen. Van dichtbij schoot Rissoudali raak. Na de 1-1 kwam Telstar dicht bij de overwinning, maar uiteindelijk bleef het bij 1-1.

Telstar – Jong FC Twente 1-1 (0-1)
Scoreverloop: 28. Zschusschen 0-1, 73. Tissoudali 1-1
Telstar: Varkevisser, Olfers, Cruz Vicente, Korpershoek, Almubaraki, van Essen, Kulhan, Talsma, Beissel, Tissoudali, Rifai.
Jong FC Twente: Bednarek, Kwee, Andersen, Bijen, Bleker, Van der Heyden, Ould-Chikh, Tanda (90. Sweieter), Zschusschen (82. Ntuli), Oosterwijk, Daniëls (68. Schütte.)