Vrijdag 26 april 2024

Jong FC Twente speelt gelijk tegen Sparta Rotterdam

Geplaatst op 12 december 2014 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Jong FC Twente heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam afgesloten met een 0-0 gelijkspel.

In de eerste helft hielden Jong FC Twente en Sparta Rotterdam elkaar in evenwicht. Hoewel er wel sprake was van aanvallende dreiging, waren er niet veel kansen te zien. Doelman Timo Plattel voorkwam een paar keer de openingstreffer, terwijl aan de andere kant Merlin Schütte net naast schoot. Het spel van beide ploegen oogde slordig en de eindpass ontbrak.

Hetzelfde spelbeeld voltrok zich ook na rust. Sparta drong iets meer aan,. Maar kansen bleven voor beide ploegen uit, met de 0-0 eindstand als logisch gevolg.

Jong FC Twente – Sparta Rotterdam 0-0
Arbiter: Dieperink