Jong FC Twente verslaat Telstar

Geplaatst op 14 februari 2015 door   ·   Geen reacties

375x Eghan - 2013-08-31-hoa_EMMEN – Jong FC Twente heeft het duel met Telstar afgesloten met een overwinning. De wedstrijd die gespeeld werd in Emmen eindigde in 3-1.

De openingsfase was voor de Twentse beloften, die na twintig minuten op voorsprong kwamen door een doelpunt van de van een blessure herstelde Shadrach Eghan (foto).  Jari Oosterwijk en Merlin Schütte zorgden voor rust voor een ruime voorsprong. In de tweede helft scoorde Tim Keurntjes tegen.

Jong FC Twente – Telstar 3-1 (3-0)

Scoreverloop: 20. Eghan 1-0, 42. Oosterwijk 2-0, 45+1. Schütte 3-0, 59. Keurntjes 3-1

Scheidsrechter: Oostrom