Jong FC Twente wint in Waalwijk

Geplaatst op 29 augustus 2014 door   ·   Geen reacties

WAALWIJK – Jong FC Twente heeft vrijdagavond het uitduel in Waalwijk tegen RKC met een overwinning afgesloten. De ploeg van Trainer Jan Zoutman kwam in de eerste helft op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Jari Oosterwijk en Alvin Daniels. RKC scoorde in de slotfase de aansluitingstreffer, maar Jong FC Twente behield de voorsprong.

Al na drie minuten opende Jari Oosterwijk de score. Na een half uur verdubbelde Alvin Daniëls de voorsprong. Zijn schot werd in eerste instantie gekeerd, maar leverde bij de tweede poging wel een doelpunt op.

Na rust zette RKC Waalwijk aan en hadden de Tukkers het lastig. Toch bleef de defensie onderuit, mede door een aantal goede reddingen van Filip Bednarek. In de slotfase wist RKC Waalwijk toch te scoren. Na de 1-2 was er een slotoffensief, dat wel dreigend was, maar geen doelpunt opleverde.

RKC Waalwijk – Jong FC Twente: 1-2 (0-2)

3. Oosterwijk 0-1, 33. Daniels 0-2, 83. Anderson 1-2

Jong FC Twente: Bednarek, Kwee, Van der Heyden, Bijen, Bleker, Tanda (65. Soumaoro), Daniëls, Ntuli, Zschusschen, Oosterwijk, Schutte (78.Swieter).