Ook Utrecht-uit levert FC Twente geen punten op

Geplaatst op 25 februari 2018 door   ·   Geen reacties

UTRECHT – Ondanks een sterk begin is FC Twente ook in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht puntloos gebleven. Nadat Haris Vuckic de score opende kwam Utrecht voor rust terug tot 1-1. Na rust liep de thuisploeg uit naar een 3-1 zege.

Na rust domper niet te boven
De gelijkmaker bleek een domper die FC Twente niet meer te boven kwam. FC Utrecht zette aan en trok het duel naar zich toe. Eerst was het Sander van de Streek, die Utrecht op voorsprong bracht. Nog geen tien minuten later was het Yassin Ayoub die met de 3-1 voor de beslissing zorgde. Op basis van de tweede helft een verdiende zege en voor FC Twente opnieuw een nederlaag.

FC Utrecht – FC Twente 2-1 (1-1).
Score: 10. Vuckic 0-1, 45. Klaiber 1-1, 66. Van de Streek 2-1, 76. Ayoub 3-1.
FC Utrecht: Jensen, Van der Maarel, Leeuwin, Strieder, Ayoub, Klich (90. Kali), Janssen, Klaiber, Van de Streek, Dessers (82. Görtler), Kerk (85. Ould-Chikh).
FC Twente: Drommel, Ter Avest (27. Van der Lely), Bijen, Lam, Cuevas, Holla, Maria, Vuckic, Maher, Tighadouini (58. Boere), F. Jensen.