Oosterwijk bezorgt Jong FC Twente overwinning

Geplaatst op 22 augustus 2014 door   ·   Geen reacties

ALMERE – Jong FC Twente heeft vrijdagavond met 0-1 bij Almere City FC gewonnen. In de slotminuut van de wedstrijd scoorde Jari Oosterwijk de enige treffer van de avond.

Voor rust was Jong FC Twente een aantal keren gevaarlijk met via trappen van Jerson Cabral. In de tweede helft begon Almere City sneller de lange bal te hanteren en werd er opbouwend meer gevarieerd. Daardoor had de thuisploeg het betere van het spel, maar wist het de geboden kansen niet om te zetten in een doelpunt. In de blessuretijd trok Jong FC Twente aan het langste eind. Jonathan Swieter trok vanaf de buitenkant naar binnen en zag dat de keeper moeite had met zijn schot op doel. Jari Oosterwijk reageerde vervolgens attent in de rebound en zorgde daarmee voor de drie punten.

Almere City FC – Jong FC Twente 0-1 (0-0)