Simpele overwinning FC Twente vrouwen

Geplaatst op 24 februari 2015 door   ·   Geen reacties

FC Twente Hoekvlag - hoaHENGELO – Het duel tussen de vrouwen van FC Twente en PSV/FC Eindhoven is geëindigd in een ruime overwinning voor de thuisploeg. Bij de ploeg uit Eindhoven ontbraken elf speelsters. Dat gemis bleek onoverkomelijk. Na een ruststand van 3-0 won FC Twente uiteindelijk met 4-0.

FC Twente profiteerde optimaal van het feit dat PSV/FC Eindhoven vandaag in een ongebruikelijke samenstelling speelde. Binnen achttien minuten stond het 3-0 door doelpunten van Anouk Dekker, Yana Daniëls en Jill Roord. Vervolgens zorgde een gebrek aan scherpte in de eindpass en afronding er voor dat er slechts een treffer bij kwam. Na rust bepaalde Ellen Jansen de eindstand op 4-0.

Omdat ook Ajax (1-6 bij ADO Den Haag) en Luik (0-10 bij Leuven) hun wedstrijden wonnen, blijft FC Twente derde.

FC Twente vrouwen – PSV/FC Eindhoven vrouwen 4-0 (3-0)

Scoreverloop: 8. Dekker 1-0 (pen.), 17. Daniëls 2-0, 18. Roord 3-0, 58. Jansen 4-0.

FC Twente: Van Veenendaal, Minnaar (55. Roetgering), Kerkdijk, Wigger, Worm, Dekker (46. Heuver), Munsterman, Roord, Van de Sanden, Jansen (71. Anane), Daniëls.