Heracles verslaat sv Lotte in oefenduel

Geplaatst op 19 juli 2016 door   ·   2 Reacties
gladonTUBBERGEN – Heracles Almelo heeft de oefenwedstrijd tegen tegen het Duitse Sportfreunde Lotte gewonnen. Waar FC Twente eerder in de voorbereiding bleef steken op een 1-1 gelijkspel, wonnen de Almeloërs met 2-0. Paul Gladon en Peter van Ooijen namen de doelpunten voor hun rekening.
De bezoekers uit Duitsland hadden op het complex vanTVC’28 in Tubbergen lange tijd het beste van het spel Lotte verzuimde enkele keren om de score te openen, waarna Heracles beter  in de wedstrijd kwam. Brandley Kuwas leek de score te openen, maar schoot naast. Vlak voor rust zorgde Paul Gladon er voor dat Heracles toch met een voorsprong richting kleedkamer ging.
Ook na rust was de eerste fase weer voor Sportfreunde Lotte, dat enkele keren dichtbij de gelijkmaker kwam. In de slotfase zorgde Peter van Ooijen met de 2-0 er voor dat de overwinning definitief naar Heracles ging.

Heracles Almelo – Sportfreunde Lotte 2-0 (1-0)
Scoreverloop: 45. Gladon 1-0. 87. Van Ooijen 2-0.
Heracles Almelo: Castro (60. Fij), Breukers (68. Te Wierik), Pröpper, Hoogma, Fledderus, Bruns (46. Bel Hassani), Van Ooijen, Pelupessy (68. Agbaljan), Kuwas (68. Navratil), Gladon (46. Kada), Van Mieghem (68. Darri).