Heracles wint van Helmond; wereldgoal Robin Pröpper

Geplaatst op 27 juli 2019 door   ·   Geen reacties

FLERINGEN – Heracles won vanmiddag in Fleringen de op één na laatste oefenwedstrijd. Het werd tegen Helmond Sport 5-0 na een dubbelblanke ruststand.

In de eerste helft waren de Almeloërs wel dominant, maar tot grote kansen leidde dit niet, laat staan tot doelpunten.

Na rust werd het verschil gemaakt door de eredivisionist tegen de eerstedivisionist. Het absolute hoogtepunt was de goal van de van een langdurige blessure terugkerende Robin Pröpper, die een uur speelde, langer dan de vorige keer en z’n stiel weer heeft gevonden.

Hij scoorde in het tweede bedrijf vanaf eigen helft. En het was waarlijk geen geluksbal, want een bekeken schot, met een curve, waardoor de te ver voor zijn doel staande keeper Van Gassel totaal werd verrast. Er werd na de wedstrijd vooral over deze wereldgoal gesproken. Voor de andere treffers tekenden Niels Leemhuis, invaller Sylvester van der Water en twee keer Joey Konings.

Morgenmidag staat de laatste wedstrijd van de oefencampagne plaats, want in Leverkusen wacht het duel met Bayer 04.