Zaterdag 18 mei 2024

Vrouwen van Eurosped boeken op twee fronten winst

Geplaatst op 24 januari 2022 door   ·   Geen reacties

VROOMSHOOP – In de landelijke bekerstrijd wonnen de volleybalvrouwen van Eurosped zonder veel problemen van Ledûb uit Budel. In drie sets maakte de eredivisionist glad werk. Dat gebeurde na de midweekse wedstrijd inhaalwedstrijd in de reguliere competitie, waarin de Vroomshoopse formatie Voltena versloeg.

Beide wedstrijden vonden binnen één etmaal plaats. Eerst werd de voor de positie van Eurosped op de ranglijst in de eredivisie belangrijke zege op Voltena geboekt en daarna bereikte de ploeg van trainer-coach Petra Groenland ten koste van Ledûb de achtste finale van het bekertoernooi: 18-25, 21-25, 19-25. In die volgende ronde is het tweede team van Sliedrecht Sport de tegenstander, dat namelijk ook van het keurkorps van Voltena won.

Set Up’5 ook verder
Ook de vrouwenploeg van Set Up’65 bereikte de volgende ronde van de bekerstrijd, want de ploeg uit Ootmarsum won de uitwedstrijd bij Alterno in een driesetter: 16-25, 20-25, 21-25.