Zaterdag 27 april 2024
Twentesport

Almelose wethouder huldigt TVT vanwege bekerwinst

Geplaatst op 23 maart 2016 door   ·   Geen reacties

eurosped01ALMELO – De gemeente Almelo heeft de vrouwenploeg van de volleybalclub Eurosped TVT dinsdagavond gehuldigd vanwege het winnen van de nationale beker onlangs op Papendal.
De felicitaties en de bloemen werden door sportwethouder Irene ten Seldam aangereikt. Dat gebeurde ten stadhuize, vlak voor politieke beraadslagingen; een soort volleyballen met woorden.

De bekerwinst werd behaald in een puur Twentse finale, op zich al bijzonder, want Eurosped TVT moest afrekenen met Set Up’65 uit Ootmarsum en deed dat met verve.

Toevalligerwijs staan beide teams hedenavond weer tegenover elkaar, in de ISPAA te Almelo. Deze wedstrijd vindt plaats in de kampioenspoule om het reguliere landskampioenschap. TVT kan daarin tot nu toe geen potten breken, Set Up’65 moet winnen om nog een titelkans te hebben.

Het bestuur van TVT zegt terug te kijken op een seizoen met ups en downs. Hoogtepunten waren het winnen van de nationale beker, onverwacht, maar verdiend, plus drie speelrondes in Europa, een fantastische ervaring voor speelsters en staf.

Delen is sportief

Reacties (0)




Archief