Excelsior’31 schiet met remise tegen Putten weinig op

Geplaatst op 25 maart 2017 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN – In een wedstrijd die attractiever was dan de uitslag doet vermoeden deelden Excelsior’31 en SDC Putten vanmiddag op De Koerbelt de punten. Beide teams scooorden in de tweede helft een doelpunt.

Rick Degenaar brak namens de gasten de ban en zette 0-1 op het bord, maar Dylan Vosskuhler bracht na een aanvankelijk afgeslagen aanval de thuisploeg op gelijke hoogte.

Zowel de roodhemden van De Koerbelt als de withemden van de Veluwe vochten voor de overwinning, want aan een remise heeft geen van beide middenmoters in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal iets. Dit was van meet af aan duidelijk en de aanleiding voor een aantrekkelijke pot voetbal, niet echt goed, wel vol strijd. Boy Boeloerditi en Cem Köse kregen in het eerste bedrijf kansen, maar wisten die niet te verzilveren. Ook de bezoekers kregen kansen, maar pakten niet door.

In de tweede helft kwam Putten op voorsprong door rommelig verdedigen bij de thuisploeg, dat werd afgestraft door de attente Degenaar. De gelijkmaker van Excelsior’31 via Vosskuhler kwam op dezelfde wijze tot stand. Hoewel beide teams daarna de winnende treffer najoegen, viel die niet. En dat was dan toch de teleurstelling die resteerde na een wedstrijd die op zich het aanzien waard was.