Maandag 29 april 2024

FC Twente Vrouwen lopen Champions League-bal mis

Geplaatst op 9 september 2021 door   ·   Geen reacties

LISSABON- Door een afgetekende nederlaag in Lissabon tegen Benfica liep het team van FC Twente Vrouwen vanavond deelname aan de Champions League mis. De eerste wedstrijd in Enschede eindigde in 1-1, maar vanavond werd de ploeg met 4-1 van de mat gespeeld.

De wedstrijd brak open toen de Portugese vrouwen net voor rust op voorsprong kwamen door een goal van Cloé Lacasse. In de tweede helft was de thuisploeg gesterkt door de goal kort voor de pauze de bovenliggende partij. Nycole verdubbelde de voorsprong.

Daarmee was het eigenlijk ook wel gedaan. Lacasse prikte er voor Benfica nog twee bij, waardoor de moed de club van Het Diekman helemaal in de schoenen zonk. Alle aandacht moet nu weer worden gericht op de eredivisie, met komende zondag PEC Zwolle.