Donderdag 9 mei 2024

HSC’21 vergeet om zichzelf te belonen en sluit nu de rij

Geplaatst op 27 september 2020 door   ·   Geen reacties

HOOGLAND/HAAKSBERGEN – waar de derdedivisionist uit Haaksbergen bij Hoogland zeker gelijkwaardig was, en in sommige fases beter, daar vergat het kansen te benutten, iets wat de tegenstander niet naliet. Beide teams moesten gezien hun slechte seizoenstart, met nul punten uit drie potten absoluut winnen, maar de ploeg uit Haaksbergen liet dat na. Pas nadat Hoogland op 2-0 stond, wist HSC’21 ook een keer te scoren, waarna het zelfs nog eens 3-1 werd.

Het was op sportpark Langenoord voor beide slecht aan de competitie begonnen clubs zaak in elk geval niet wéér te verliezen. Na krap een half uur zette Oskar van Logtestijn de thuisploeg op voorsprong. Echt verdiend was het niet. Dat gold ook voor de tweede goal van dezelfde speler, twintig minuten voor tijd, want ondertussen had de Haaksbergse ploeg van trainer Daniël Nijhof het beste van spel en ook kansen gekregen zonder die te benutten.

Een kwartier voor het eind van de wedstrijd kwam de hoop terug in de Haaksbergse harten, de hoop op in elk geval een wedstrijdpunt, want Alexander Bannink nam de aansluitingstreffer voor zijn rekening. En dus ging groene brigade vol op het orgel.

Er kwamen vanwege het logische spel van kick and rush ook nog wat kansen op de gelijkmaker die verdiend zou zijn geweest, maar soms valt de goal dan juist in de zee van ruimte aan de andere kant. Het was Aboubakr Ouaddouh die namens Hoogland enkele minuten voor het eindsignaal uiteindelijk de beslissende 3-1 voor zijn rekening nam.