Vrijdag 23 februari 2024
Twentesport

Belangrijke punten voor Twentse waterpolo-vrouwen

Geplaatst op 2 maart 2013 door   ·   Geen reacties

LICHTENVOORDE/EDE – Voor zowel de dames van Het Ravijn 2 als van De Veene 1 stond dit weekend een belangrijk duel op de planning. Het Ravijn moest winnen om in de race te blijven voor de titel en De Veene had punten nodig om uit de degradatie zone te blijven. Beide clubs zijn erin geslaagd om drie punten binnen te slepen.

De Veene ging op bezoek bij Livo. De club uit Lichtenvoorde staat stijf onderaan en dus maakte De Veene zich vooraf weinig zorgen. ‘Ik vrees niet voor problemen’, had trainer Tom Middeljans voorafgaand aan de wedstrijd gezegd. Toch kwam de ploeg uit Almelo enigszins in de problemen. Hoewel De Veene vrij eenvoudig met 13-11 won, was de wedstrijd continue spannend doordat de score gelijk opging. Dit blijkt ook uit de periodestanden: 3-3, 4-6, 2-2, 2-2. Na afloop was trainer Middeljans even positief als voorheen. ‘We hebben uitstekend gespeeld, als een collectief team. Met name in tactisch opzicht ben ik erg tevreden.’

Ook de ander club uit Twente boekte succes. Het Ravijn 2 speelde uit bij concurrent Polar Bears een sterke wedstrijd die werd gewonnen met 9-6. De ploegen waren lang aan elkaar gewaagd, maar de bezoekers trokken uiteindelijk toch aan het langste eind. Met deze overwinning zet Het Ravijn belangrijke stappen richting de eerste plek. Op dit moment staat de ploeg tweede op de ranglijst, negen punten onder de nummer 1.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief