Maandag 4 maart 2024
Twentesport

Vrouwen Het Ravijn op kop

Geplaatst op 25 februari 2013 door   ·   Geen reacties

NIJVERDAL – Dames 1 van Het Ravijn heeft zaterdagavond geen moeite gehad met De Ham. Thuis werd de ploeg uit Wormerveer met 22-2 verslagen. Hierdoor stijgt de ploeg naar de eerste plek op de ranglijst.

Aan het begin van de wedstrijd maakte Het Ravijn meteen korte metten met de tegenstander en stond na acht minuten spelen met 7-1 voor. Het middengedeelte van de wedstrijd werd door de eigen staf betiteld als ‘minder’. De ‘mindere’ periode werd in de laatste periode recht gezet. Ook deze werd met 7-1 gewonnen. Door het gemak waarmee Het Ravijn over haar tegenstander heen kon lopen, kon de ploeg van de gelegenheid gebruik maken om jonge speelsters de kans te geven. Opmerkelijk aan dit duel is dat er maar liefst zeven strafworpen werden toegekend door de scheidsrechter.

Door de overwinning van afgelopen weekend en de afgelaste wedstrijd van concurrent Widex GZC Donk, staat Dames 1 Het Ravijn op dit moment op de eerste plaats.

Het Ravijn-ZV De Ham 22-2.
Periodestanden: 7-1 / 11-1 / 15-1 / 22-2.
Doelpunten: Sonja Schröder (foto), Saskia Dannenberg en Yasemin Smit allen 4x, Charlotte Mensink 3x, Rowan van der Huure, Jolien van Brouwershaven en Lauren Silver allen 2x, Tessa Stutterheim 1x.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief