Zaterdag 24 februari 2024
Twentesport

Dames Het Ravijn boeken ondanks wisselvalligheid zege

Geplaatst op 26 maart 2011 door   ·   Geen reacties

BILTHOVEN – De waterpolosters van Fysius Het Ravijn maakten het zichzelf vanavond moeilijker dan nodig was. In Bilthoven nam de ploeg uit Nijverdal meteen afstand, maar doordat sterke en zwakke periodes zich bij Het Ravijn afwisselden, bleef BZC Brandenburg in het spoort. Uiteindelijk werd er met 11-15 (1-4, 4-3, 1-6, 5-2) gewonnen.

‘We begonnen goed, maar in de tweede periode ging het een stukje minder. In de derde periode was het weer goed en na een goed begin in de vierde periode zakte het weer in’, vatte aanvoerster Tessa Stutterheim (foto)de wedstrijd samen. ‘Heel wisselvallig dus. We hebben deze wedstrijd veel gewisseld, maar die wisselvalligheid had niet per se daarmee te maken. Sommige samenstellingen die niet vaak met elkaar hebben gespeeld deden het juist best wel goed.  De wisselvalligheid kwam denk ik eerder door concentratiegebrek. Nadat het een tijdje goed ging werd er even minder goed opgelet. Toen kon Brandenburg steeds terugkomen. Als we weglopen moeten we leren om er nog een schepje bij te doen. Dan is het gat wel voldoende en de wedstrijd gespeeld.’
Bij Het Ravijn maakte Jolien van Brouwershaven een goede indruk. De 17-jarige speelster doet steeds vaker mee en scoorde vandaag twee treffers.

Doelpunten Fysius Het Ravijn: Lieke Klaassen 3, Yasemin Smit, Saskia Dannenberg, Anouk Spoolder, Jolien van Brouwershaven, Sonja Schröder en Tessa Stutterheim allen 2.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief