Zaterdag 25 mei 2024
Twentesport

Dames Het Ravijn eenvoudig langs hekkensluiter

Geplaatst op 28 april 2012 door   ·   Geen reacties

NIJVERDAL – De waterpolosters van koploper Het Ravijn hadden vanavond weinig moeite met de nog puntloze hekkensluiter Haerlem. In Noord-Holland werd er met 17-4 (3-1, 5-2, 7-0, 2-1) gewonnen.

Het Ravijn begon niet zo scherp aan de wedstrijd. ‘We misten veel kansen, dat was wel zonde’, sprak speelster Sonja Schröder. ‘In de derde periode speelden we heel erg goed. Dat is ook wel aan de stand te zien. We maakten een enorme sprong. Daarnaast verdedigden we goed.’
Het Ravijn speelt komende week nog eens tegen Haerlem, alvorens de wedstrijd tegen titelconcurrent Polar Bears op het programma staat. ‘We mogen ervan uitgaan dat die wedstrijd tegen Haerlem geen probleem gaat opleveren.  Met de vorm zit het goed. We zetten de laatste tijd veel dikke uitslagen neer. Dat heeft waarschijnlijk ook wel wat te maken met de wat mindere tegenstanders’, aldus Schröder.

Doelpunten Het Ravijn: Charlotte Mensink, Saskia Dannenberg en Schröder allen 3, Rianne Guichelaar, Tessa Stutterheim en Marieke Versteeg allen 2, Sophie Veldhuis en Susan Veldhuis beiden 1.

De heren van Het Ravijn wonnen de laatste wedstrijd van de competitie. ZPB H&L Productions 2 werd met 7-6 verslagen. Het Ravijn eindigt als tweede in de eerste klasse.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief