Vrijdag 1 maart 2024
Twentesport

Dames Het Ravijn onderuit in Utrecht

Geplaatst op 3 februari 2013 door   ·   Geen reacties

UTRECHT – De waterpolodames van Het Ravijn hebben zaterdagavond in Utrecht verloren van UZSC. In het fonkelnieuwe bad “De Krommerijn” werd met 12-11 verloren door het team van trainer Marcel ter Bals.

Deze nederlaag betekende de derde voor de Nijverdallers in de competitie van dit seizoen. Dat Het Ravijn zou verliezen werd tot vlak voor het einde niet verwacht. Lang zag het er naar uit dat de koploper de drie punten mee naar huis zou nemen. De Nijverdallers wisten drie perioden lang de greep op de wedstrijd te houden. Lauren Silver bracht de Nijverdallers in de eerste periode op 4-5. Daarna wisten de Nijverdallers de score uit te bouwen tot een 4-8 versprong.

Na een korte periode van tempoverlaging was het Lieke Klaassen die haar ploeg in de derde periode weer terug op voorsprong bracht. Daarna was het Utrecht dat in de vierde periode het heft in handen nam. Bij een 12-10 achterstand zorgde Saskia Dannenberg nog voor de aansluitingstreffer, maar met nog 6 seconden op de klok bleek dit doelpunt geen nederlaag te kunnen voorkomen.

Aanvoerster Tessa Stutterheim was bij thuiskomst in Nijverdal zeer tevreden over de gespeelde wedstrijd. “We hebben met ons allen weer eens geknokt voor de wedstrijd. We hebben laten zien er voor te willen gaan. Dat vind ik het pluspunt van deze wedstrijd”, zo concludeerde zij over de verloren wedstrijd.

UZSC – Het Ravijn 12-11
Periodestanden: 4-5, 1-3, 3-1, 4-2
Doelpunten Het Ravijn: Saskia Dannenberg, Lieke Klaassen, Lauren Silver en Yasemin Smit allen 2x, Charlotte Mensink, Sophie Veldhuis en Sonja Schröder allen 1x.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief