Maandag 26 februari 2024
Twentesport

De Veene en Het Ravijn verspelen belangrijke punten

Geplaatst op 16 maart 2013 door   ·   Geen reacties

BILTHOVEN/BARENDRECHT – De dames van De Veene en het tweede team van Het Ravijn hebben dit weekend geen goede zaken gedaan in de eerste klasse. De Twentse ploegen speelden beide uit. Het Ravijn pakte een punt en De Veene moest zónder punten terug naar Almelo.

Voor Het Ravijn leek de wedstrijd tegen ZPB H&L Productions 2 vooraf een eenvoudige overwinning te gaan worden. De ploeg uit Barendrecht stond met slechts vijf punten namelijk onderaan in de eerste klasse. De Nijverdalse waterpolosters stonden zelf tweede op de ranglijst. Het Ravijn kwam van een koude kermis thuis toen het in Barendrecht 6-6 werd. Door het gelijkspel zien de dames koploper ZVL verder uitlopen. Het gat is nu tien punten.

Voor De Veene was het dit weekend evenmin feest. Tegen BZC Brandenburg verloren de Almelose vrouwen met 12-6. In de beginfase hadden de bezoekers weinig in te brengen. Aanvallend ging er veel mis, met name in de afronding. In de derde en vierde periode herpakte De Veene zich. Verdedigend speelde de ploeg als een collectief, maar dat was niet genoeg om Brandenburg echt pijn te doen. Trainer Tom Middeljans was na afloop tevreden over het tweede gedeelte van de wedstrijd. Door de nederlaag van dit weekend kruipen de teams in de onderste regionen dichterbij. De ploeg uit Almelo staat op dit moment nog negende.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief