Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Dutch Waterpolo Trophy in Nijverdal

Geplaatst op 29 mei 2011 door   ·   Geen reacties

NIJVERDAL – Van vrijdag 3 t/m zondag 5 juni 2011 organiseert de Koninklijke Nederlandse Zwembond in samenwerking met Fysius Het Ravijn en de gemeente Hellendoorn de Dutch Waterpolo Trophy voor mannen. De Dutch Waterpolo Trophy is een internationaal toernooi waar naast Nederland drie andere landen participeren. Dit jaar bestaat het deelnemersveld uit Roemenië, Groot-Brittannië, Macedonië en natuurlijk Nederland.

Voor de Nederlandse mannen is de Dutch Waterpolo Trophy een goede voorbereiding op het EK 2012 in eigen land. Tegen een sterk land als Roemenië is het een mooie uitdaging en een goede graadmeter om te zien hoe ver de ploeg van Johan Aantjes is op weg naar het EK. Ook Macedonië en Groot-Brittannië zijn geduchte tegenstanders en mogen niet onderschat worden. Deze twee outsiders kunnen voor grote verrassingen zorgen.
Het toernooi vindt plaats in het Zwem-Sport-Zorg complex Het Ravijn in Nijverdal. In dit gloednieuwe zwembad zullen op 3, 4 en 5 juni in totaal zes internationale wedstrijden plaatsvinden op het hoogste niveau.
De kaarten zijn tot en met woensdag 1 juni gratis te bestellen via het e-mailadres:
bestellen@zpc-hetravijn.nl . Vanaf donderdag 2 juni zijn de kaarten te bestellen á  7,50 per dag. Voor de echte waterpololiefhebber een mooie gelegenheid om TOP waterpolo in eigen streek te gaan bekijken! Temeer omdat er ook enkele oostelijke waterpolotoppers in het Nederlands Team meespelen. Onder hen Jordy Stil (AZ&PC, voorheen Swoll, Fysius Het Ravijn en PSV), Lars Gottemaker (FOTO/Sabadell Spanje, voorheen Fysius Het Ravijn) en de spelers Robert Beskers, Richard van Eck en Dave Gabriël (Schuurman BRC).


Delen is sportief

Reacties (0)
Archief