Vrijdag 1 maart 2024
Twentesport

Heren 1 WS Twente wint belangrijk duel in middenmoot

Geplaatst op 25 november 2012 door   ·   Geen reacties

HEERENVEEN – Het Heren 1 team van WS Twente heeft afgelopen weekend belangrijke punten behaald in Friesland. De Hengeloërs wonnen met 12-10 van SGHA.

WS Twente domineerde vanaf het begin de wedstrijd. De manmeer-situaties werden veelal benut en er werd zowel aanvallend als verdedigend sterker gespeeld dan voorgaande weken. Vanaf de derde periode begon SGHA feller te spelen. Voor de ploeg uit Heerenveen kwam het offensief te laat. Hoewel Twente in de vierde periode een aantal steken liet vallen, waren de twaalf doelpunten genoeg voor een overwinning.

Voorafgaand aan dit duel stonden de twee teams op gelijke hoogte. Inmiddels is Twente uitgelopen en staat zevende op de ranglijst.

Het Ravijn speelde dit weekend niet. De heren uit Nijverdal hadden een verzoek ingediend om de wedstrijd tegen EH De Robben van dit weekend, te verplaatsen naar vorig weekend. Door een fout bij de bond kon de wedstrijd echter niet worden vervroegd. Het duel met EH De Robben zal voor januari moeten worden ingehaald. Beide teams moeten hiervoor nog een datum afspreken.

SGHA 1 – WS Twente 1
Periodestanden: 2-4 1-4 2-3 5-1
Doelpuntenmakers:
Bas ter Brake 3x, Rolf Freese en Erik v Dijk beide 2x, Mike v Puffelen, Roy Spenkelink, Marijn Bullens, Melvin v Puffelen en Danny v Puffelen allen 1x

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief